Известие

Collapse
No announcement yet.

Ключа за осветление на багажника при 156?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ключа за осветление на багажника при 156?

Здравейте колеги,
    някой знае ли къде е ключа/бутона за включване и изключване на осветлението в багажника на Спортвагона.

Тази вечер забелязах че не ми свети нищо - нито лампата вътре, нито тази на петата врата - едва ли са изгоряли едновременно.

А нищо не съм правил, с изключение че вчера ръчках лампите на десния стоп, щото стоп светлината ми ту прави контакт, ту не и чат пат като натисна спирачка ми святка чека на таблото. Сръчках лампите, ама днес пак ми светна, явно ще се разглобява за почистване със шкурка - надявах се да се оправи с няколко свалянета-слаганета на крушката.

Както и да е, само там съм ръчкал и затова имам съмнение че нещо се е случило.

Знам че мога в и-лърна да го видя това, ама го нямам на домашния компир, само на служебния.
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=67360

Чети това което важи за 156
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

намира се в бравата на багажника но е нитовано ,трябва да горазпробиеш после новото можеш да го хванеш с болчета
      alfa romeo 156 1.9 jtd

Comment

Само един въпрос - бравата е механизма за заключване намиращ се на петата врата, а не на купето, нали?

Comment

да, точно така
          alfa romeo 156 1.9 jtd

Comment

Оправих го.
            Незнайно защо просто микроключето не даваше контакт.
            Като го разцъках няколко пъти се оправи.
            Може би е трябвало да го сменя направо, ама беше неделя вчера и нямаше от къде да взема ново... Пък си е доста разглобяване докато се свали....
            Засега работи
            Много е гадно без осветление в багажника.

Comment

Working...
            X